De Blink tijdelijk gesloten wegens coronabesmettingen

Vanwege coronabesmettingen op De Blink hebben wij helaas moeten besluiten onze school tijdelijk te sluiten. De school is in ieder geval tot en met vrijdag 2 oktober gesloten. Het gaat om onze beide locaties aan de David Tenierslaan en de Duivenwal in Veenendaal.  


Er zijn medewerkers van De Blink positief getest op COVID19/Corona. Zij zitten momenteel in thuisquarantaine. Omdat zij de afgelopen dagen contact hebben gehad met leerlingen en andere medewerkers vinden wij dat het sluiten van de school nodig is om de veiligheid en gezondheid van onze leerlingen en collega’s te waarborgen. Dit besluit hebben we in afstemming met de GGD genomen. 


Ouders/verzorgers en medewerkers van De Blink zijn gisteren door ons op de hoogte gebracht. De school maakt samen met de GGD een plan van aanpak om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreid.
Vrijdag 2 oktober bekijken we opnieuw de situatie en wat er nodig is. Uiteraard houden we u op de hoogte. Namens ons team iedereen gezondheid toegewenst!