Kerstfeest SO 19 december 2019

Binnen het SO vieren wij het Kerstfeest dit jaar in de eigen groep van uw kind op donderdag 19 december. De tijden zijn per groep verschillend.

De groepen Parel, Briljant en Juweel vieren het Kerstfeest ’s middags van 13.00 – 13.45 uur.

In de groepen Kristal, Robijn, Saffier en Diamant wordt het ’s avonds  van 18.30 -19.15 uur gevierd. Aansluitend aan alle vieringen is er een gezellig samenzijn met koffie, chocomel en glühwein.

Het VSO organiseert donderdagavond 19 december vanaf 19.00 uur een Kerstwandeling nabij school van ongeveer een kwartiertje. Het thema is geloof, hoop en liefde. Tijdens de wandeling loopt u langs verschillende taferelen uit het kerstverhaal waar onze VSO-leerlingen als herders zingen, en als engelen dansen. Als Maria en Jozef u ontvangen in de stal kunt u ook nader kennis maken met de 3 wijzen die op zoek zijn naar het koningskind. Ook treft u een herberg aan, waar helaas geen plaats meer is om te overnachten, maar waar u wel gezellig wat kunt drinken en eten onder het genot van livemuziek. De VSO leerlingen zouden het erg leuk vinden als er veel mensen naar hun voorstellingen komen kijken. Dus alle leerlingen en aanhang zijn van harte welkom!